Brickpack AB investerar i energieffektiv LED-belysningsteknik

Brickpack AB (en del av HGC Industries), en ledande leverantör av tätningslösningar, packningar och stansade detaljer inom olika branscher, bland annat fordonsindustri, flygindustrin och tillverkningsindustrin, meddelar att man har investerat i energieffektiv LED-belysnings. Detta strategiska steg understryker företagets åtagande att minska sin miljöpåverkan och sänka energikostnaderna.

LED-belysning är den mest energieffektiva och miljövänliga belysningsteknik som finns tillgänglig idag. Genom att använda LED-belysning kan vårt företag avsevärt minska sitt koldioxidavtryck och spara på energikostnaderna. LED-belysning använder mindre energi och håller längre än traditionell belysning, vilket minskar behovet av frekventa byten och underhåll.

"Vår investering i LED-belysning är en del av vårt ständiga engagemang för hållbarhet", säger Mikael Strand, Brickpacks vd. "Vi är stolta över att ta detta steg för att minska vår miljöpåverkan och sänka våra energikostnader. Genom att investera i LED-belysning gör vi inte bara en positiv inverkan på miljön utan också ett sunt affärsbeslut som i slutändan kommer att gynna våra kunder.

LED-belysning ger också många fördelar utöver energieffektivitet. Den erbjuder bättre ljuskvalitet och förbättrad hållbarhet. Den är också fri från farliga ämnen som kvicksilver, vilket gör den säkrare för människor och miljö.

Brickpack har infört LED-belysning i sina tillverkningsanläggningar.

Detta följer våra tidigare beslut att använda förnybar el samt biogas som en del av vårt övergripande hållbarhetsarbete.

Brickpack engagerad i att minska sin miljöpåverkan och främja hållbarhet. Investeringen i LED-belysning är bara ett av de många steg som företaget tar för att uppnå detta mål.

För mer information om Brickpack, dess produkter och tjänster, besök www.brickpack.se eller www.hgcindustries.com.